AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir veya bir yere davet edilebilirsiniz.

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırça atmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında diş macunu ve diş fırçası görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş fırçası kaybetmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının diş fırçasını kullanmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yeni diş fırçası almak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerini fırçalarken görmek aradaki buzların eritileceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş fırçası satın almak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir