AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamuru çöpe atmak

Kahve falında hamuru çöpe atmak

Kahve falında hamuru çöpe atmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamuru çöpe atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Kahve falında hamuru çöpe atmak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine inanılır.

Kahve falında soğanı çöpe atmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında halıyı çöpe atmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine inanılır.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında evdeki çöpleri atmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çöpte et atmak adım adım başarıya ulaşılacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret eder.

Kahve falında tencereyi çöpe atmak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir