AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde timsahlar görmek

Kahve falında evde timsahlar görmek

Kahve falında evde timsahlar görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında evde timsahlar gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu düşünerek, hayatınızdaki stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız.

Kahve falında evde timsah beslemek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, yakın akrabadan gelecek habere rivayet etmektedir.

Kahve falında evde timsahlar görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işaret eder.

Kahve falında ev içinde timsah görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kafasının karışacağına rivayet eder.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evde timsah görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın eve girdiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, gülen yüzünün de solacağına delalet eder.

Kahve falında timsahı evde görmek işlerinin sarpa saracağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir