AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde timsah görmek

Kahve falında evde timsah görmek

Kahve falında evde timsah görmek sevdiğini söyleyeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, saygınlığını yitireceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında evde timsah gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında timsahın eve girdiğini görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Kahve falında evde timsahlar görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde timsah görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahı evde görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında evde yavru timsah görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında ev içinde timsah görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde timsah beslemek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir