AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın eve girdiğini görmek

Kahve falında timsahın eve girdiğini görmek

Kahve falında timsahın eve girdiğini görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, çözüm yolları bulamayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Kahve falında timsahın eve girdiğini gördüyseniz:

  • Belli imalar ya ad işaret dili yoluyla istediklerinizi elde etmeniz veya işlerin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlamanız kolay olmayabilir.

Kahve falında timsahın eve girdiğini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde yavru timsah görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ev içinde timsah görmek zahmet veren işlerin artacağına, zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek maddi anlamda feraha ermeye, onu hayallerine kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde timsah görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında timsahı evde görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına işarettir.

Kahve falında evde timsahlar görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir