AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde taş görmek

Kahve falında su içinde taş görmek

Kahve falında su içinde taş görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında su içinde taş gördüyseniz:

  • Yeni her şeyi merak ediyorsunuz.

Kahve falında suyun içinden taş toplamak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde taş görmek kudretinin yerine geleceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde taş görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında deniz içinde taş görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşın içinde altın görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında havuz içinde taş görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek ferah bir döneme girileceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında evin içinde çakıl taşı görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir