AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan su çıktığını görmek

Kahve falında taştan su çıktığını görmek

Kahve falında taştan su çıktığını görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında taştan su çıktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Kahve falında taştan su çıktığını görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında kulaktan taş çıktığını görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşın üstüne çıktığını görmek sıkıntılarının artacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Kahve falında ağzından taş çıktığını görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan taş çıktığını görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızdan taş çıktığını görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyudan su çıktığını görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde su çıktığını görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir