AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde sel görmek

Kahve falında evde sel görmek

Kahve falında evde sel görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, problemlerini çözeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında evde sel gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Kahve falında evi sel bastığını görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında evde sel görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selin evi yıktığını görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işaret eder.

Kahve falında eve sel basmak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi sel almak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel basmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Kahve falında sel ve toprak kayması görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir