AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel basmak

Kahve falında sel basmak

Kahve falında sel basmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sel basmak gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Kahve falında evini sel basmak dinde tartışmaya, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına yorulur.

Kahve falında sel basmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eve sel basmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve sel görmek alanında marka bir isim olacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında sel afeti görmek uzun yıllar yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında selin evi yıktığını görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sel tufan görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında selde gitmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir