AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel ve toprak kayması görmek

Kahve falında sel ve toprak kayması görmek

Kahve falında sel ve toprak kayması görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, zararların yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sel ve toprak kayması gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya önemsediğiniz plan ya da işlerinizi, daha fazla dikkat çekebileceğiniz yöntemleri veya ortamları göz önünde bulundurarak kurgulamanın yararını görebilirsiniz.

Kahve falında sel ve toprak kayması görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında toprak kayması görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak kayması heyelan görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine işarettir.

Kahve falında toprak kayması altında kalmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak kayması olduğunu görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak kaymasını görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işarettir.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su baskını sel görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir