AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve sel basmak

Kahve falında eve sel basmak

Kahve falında eve sel basmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, başarılı adımlar atacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve sel basmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri konusunda kafanızda net olmayan yerler olabilir.

Kahve falında eve sel basmak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel basmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evini sel basmak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalet eder.

Kahve falında evi sel bastığını görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında evde sel görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında selin evi yıktığını görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında evi sel almak baht açıklığına ve şansın döneceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eve su basmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir