AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi sel almak

Kahve falında evi sel almak

Kahve falında evi sel almak tartışmalar yaşanacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, can sıkıcı haberler almaya, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, içine kapanacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi sel almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Kahve falında evi sel bastığını görmek büyük üzüntüler olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evi sel almak ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında selin evi yıktığını görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eve sel basmak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına inanılır.

Kahve falında evde sel görmek düzenli bir işe girileceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına alamet eder.

Kahve falında selde boğulduğunu görmek dünya malının çoğalacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel suyundan kurtulmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir