AnaSayfa / Genel / Kahve falında selin evi yıktığını görmek

Kahve falında selin evi yıktığını görmek

Kahve falında selin evi yıktığını görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, yetki sahibi olacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, yeni bir semte taşınılacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selin evi yıktığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında evde sel görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında evi sel bastığını görmek işlerinde çok başarılı olacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine delalet eder.

Kahve falında selin evi yıktığını görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve sel basmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında evi sel almak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında selde kalmak çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sel fırtına görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında selden kurtulmak yapılan işte geriye düşüleceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir