AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde muhabbet kuşu görmek

Kahve falında evde muhabbet kuşu görmek

Kahve falında evde muhabbet kuşu görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, gelirinin garanti olacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında evde muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Kahve falında evde muhabbet kuşu görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu görmek parasının ve malının da artacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun yavruladığını görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulur.

Kahve falında dişi muhabbet kuşu görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında evcil muhabbet kuşu görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu öldürmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, anne babaya müjde verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir