AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine yorulur.

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu yakalamak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu yakalamak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir