AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi muhabbet kuşu görmek

Kahve falında dişi muhabbet kuşu görmek

Kahve falında dişi muhabbet kuşu görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında dişi muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Kahve falında dişi muhabbet kuşu görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek muhabbet kuşu görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz renkli muhabbet kuşu görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde muhabbet kuşu görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, heveslerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe muhabbet kuşu görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşun ısırdığını görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, hastalıkların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir