AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini görmek

Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini görmek

Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini görmek kişinin fena halde yanılacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evde muhabbet kuşu görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işarettir.

Kahve falında eve kuşların girdiğini görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu öldüğünü görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yutmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında renkli muhabbet kuşları görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir