AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun yavruladığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun yavruladığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun yavruladığını görmek ekmeksiz kalacağına, işinin yoluna gireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun yavruladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler henüz bahsettiğiniz fikirlerin içindeki dehayı fark etmemiş olabilir.

Kahve falında muhabbet kuşunun yavruladığını görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin yavruladığını görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, geniş bir rızka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercinin yavruladığını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında balıkların yavruladığını görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa yavruladığını görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında farenin yavruladığını görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yavrulamak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında köpek yavruladığını görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir