AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz muhabbet kuşu görmek

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu görmek

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, büyük problemler yaşanacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz renkli muhabbet kuşu görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz muhabbet kuşu görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, çok daha fazla adım atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir