AnaSayfa / Genel / Kahve falında evcil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında evcil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında evcil muhabbet kuşu görmek kazancın daha da arttırılacağına, yaşama dört elle sarılacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evcil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında evcil muhabbet kuşu görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında evcil kuşlar görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine işarettir.

Kahve falında beyaz evcil köpek görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evcil hayvanının öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında yılanı evcilleştirmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evcil balık görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, malların çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında evcil kaz görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, ekmek ve dünya malı alacağına delalet eder.

Kahve falında evcil timsah görmek güç ve kudret sahibi olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir