AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde leylek görmek

Kahve falında evde leylek görmek

Kahve falında evde leylek görmek makam ve rızık sağlayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üzüntü yaşamaya, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında evde leylek gördüyseniz:

  • Acilen iki taraf arasında bir bağ ya da denge oluşturmanız gerekebilir.

Kahve falında evde leylek görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında leylek beslemek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan leylek görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leyleğe binmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında leylekle uçmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında leylek ve yavrusu görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş leylek görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına tabir olunur.

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir