AnaSayfa / Genel / Kahve falında leylek ve yavrusu görmek

Kahve falında leylek ve yavrusu görmek

Kahve falında leylek ve yavrusu görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leylek ve yavrusu gördüyseniz:

  • Oyun planınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında leylek ve yavrusu görmek günahkâr olacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına inanılır.

Kahve falında yavru leylek görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, asosyal bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında leylek yavrusu görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah leylek görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında leylek eti yemek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leylek beslemek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında leyleği yuvasında görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir