AnaSayfa / Genel / Kahve falında leyleğe binmek

Kahve falında leyleğe binmek

Kahve falında leyleğe binmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leyleğe binmek gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Kahve falında leyleğe binmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde leylek görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde leylek görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leyleği uçarken görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük leylek görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında leylek pisliği görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, istediği noktalara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölü leylek görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı işaret eder.

Kahve falında leyleğin yuva yaptığını görmek aklına giren şeytana uyacağına, başarıyla geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir