AnaSayfa / Genel / Kahve falında leylek beslemek

Kahve falında leylek beslemek

Kahve falında leylek beslemek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, kötü günler görüleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında leylek beslemek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir.

Kahve falında leylek beslemek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında leylek sevmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında leyleğin öldüğünü görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında leyleği yuvada görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leyleğin uçtuğunu görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta leylek görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leylek görmek edilen duaların kabul olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leylek yakalamak alkış alacağına ve itibar göreceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir