AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan leylek görmek

Kahve falında uçan leylek görmek

Kahve falında uçan leylek görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, yüzlerin asılacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, işlerinin karışacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan leylek gördüyseniz:

  • Gayrimenkul, ev, ya da aile başlıklı konularda belli kuralların belirlenmesi gerekiyor olabilir.Bu alanda kendi fikirlerinizi ortaya koymanız durumunda olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemeye başlayacağını görebilirsiniz.

Kahve falında leyleklerin uçtuğunu görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında havada uçan leylek görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işarettir.

Kahve falında leyleğin uçtuğunu görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında uçan leylek görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına delalet eder.

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta leylek görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında gece leylek görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kendini yiyip bitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir