AnaSayfa / Genel / Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek dünyaya getirmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek dunyaya getirmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, kazancının düşeceğine yorulur.

Kahve falında ikiz bebek dünyaya getirmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde leylek görmek kazançlı bir döneme girileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leyleği yuvada görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuvasında leylek görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oturan leylek görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir