AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş leylek görmek

Kahve falında ölmüş leylek görmek

Kahve falında ölmüş leylek görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş leylek gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Kahve falında leylek eti yemek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, az çalışarak çok gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leylek uçarken görmek kötü gününü de paylaşacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leylek tutmak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına yorulur.

Kahve falında leylek sürüsü görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Kahve falında oturan leylek görmek başarı için fırsatların artacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına yorulur.

Kahve falında çatıda leylek görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir