AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumru beslemek

Kahve falında kumru beslemek

Kahve falında kumru beslemek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, aradığı aşkı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumru beslemek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında kumru beslemek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde kumru görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin kumru görmek fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çift kumru görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumru yumurtası görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi kumru görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumru kuşu öldürmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumru ölüsü görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir