AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kumru görmek

Kahve falında ölmüş kumru görmek

Kahve falında ölmüş kumru görmek dedikoduya, birlikte kâh ağlayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayallerinin suya düşeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kumru gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kumru görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumru beslemek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kumru görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerede kumru görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine inanılır.

Kahve falında kumru sevmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına yorulur.

Kahve falında kumru yumurtası görmek hem mal ve para kaybedeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumru öldürmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına inanılır.

Kahve falında kumru ölüsü görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir