AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kumru görmek

Kahve falında siyah kumru görmek

Kahve falında siyah kumru görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kişinin esenlik bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kumru gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında siyah kumru görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumru yuvası görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kumru ölüsü görmek yani babasına benzeyeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında evin içinde kumru görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumru kuşu öldürmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kumru görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumru kuşları görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumru sevmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir