AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara adam gömmek

Kahve falında mezara adam gömmek

Kahve falında mezara adam gömmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara adam gömmek gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardım edebilecek bağlantılar kurmanızı sağlayacak şekilde iletişim ağınızdan faydalanmalısınız.

Kahve falında mezara adam gömmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında adam öldürmek ve gömmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında adam öldürmek gömmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında adam öldürüp gömmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında diri adam gömmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işaret eder.

Kahve falında adam gömmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı adam gömmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında babayı mezara gömmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir