AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara birini gömmek

Kahve falında mezara birini gömmek

Kahve falında mezara birini gömmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara birini gömmek gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında birini mezara gömmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında diriyi mezara gömmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında annesini mezara gömmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine delalettir.

Kahve falında mezara birini gömmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini mezara gömmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir