AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini mezara gömmek

Kahve falında annesini mezara gömmek

Kahve falında annesini mezara gömmek lüksünün artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, üzerinde kafa yoracağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında annesini mezara gömmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzmanlaşmanızı sağlayacak işlere katılımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında annesini mezara gömmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi mezara gömmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, evlenme yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını mezara gömmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında mezara altın gömmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birini mezara gömmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında mezara bir şey gömmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir