AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mezara gömmek

Kahve falında kendini mezara gömmek

Kahve falında kendini mezara gömmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, hedeflere ulaşılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini mezara gömmek gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında mezara ekmek gömmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kendini mezara gömmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini mezara gömmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında babasını mezara gömmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara bişey gömmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, borcunu ödeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir