AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi makyajlı görmek

Kahve falında anneyi makyajlı görmek

Kahve falında anneyi makyajlı görmek can sıkıntısının sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında anneyi makyajlı gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişiler dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında anneye makyaj yapmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında anneyi makyajlı görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Kahve falında annesini makyajlı görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği makyajlı görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makyajsız yüz görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin makyaj yaptığını görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını makyaj yapmış görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi makyaj yapmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir