AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi makyaj yapmak

Kahve falında mavi makyaj yapmak

Kahve falında mavi makyaj yapmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, azalacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Kahve falında mavi renk makyaj yapmak kendi bildiğini okuyacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi makyaj yapmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mavi göz makyajı görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze makyaj yapmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak kendi işinin başına geçeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, nefsine uyacağına yorulur.

Kahve falında mor makyaj yapmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir