AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye makyaj yapmak

Kahve falında anneye makyaj yapmak

Kahve falında anneye makyaj yapmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında anneye makyaj yapmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında annesini makyajlı görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işarettir.

Kahve falında anneyi makyajlı görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe makyaj yapmak hayırlı bir işe adım atılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında göze makyaj yapmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak bolluk ve bereket yakalayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yüze makyaj yapmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir