AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği makyajlı görmek

Kahve falında bir erkeği makyajlı görmek

Kahve falında bir erkeği makyajlı görmek adını kirleteceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, kendisini çok yıpratacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği makyajlı gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Kahve falında bir erkeğin makyaj yaptığını görmek geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği makyajlı görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında erkeği makyajlı görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğe makyaj yapmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin makyaj yaptığını görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini makyajlı ve güzel görmek ilişkiye huzurun geleceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında makyaj almak anne baba ile ters düşüleceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir