AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini makyajlı görmek

Kahve falında annesini makyajlı görmek

Kahve falında annesini makyajlı görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, büyük başarılara imza atacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini makyajlı gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Kahve falında anneye makyaj yapmak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini makyajlı görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi makyajlı görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Kahve falında gözlerine makyaj yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü makyajlı görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin makyaj yaptığını görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında göze makyaj yapmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir