AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını makyaj yapmış görmek

Kahve falında arkadaşını makyaj yapmış görmek

Kahve falında arkadaşını makyaj yapmış görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını makyaj yapmış gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında arkadaşını makyaj yapmış görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını makyajlı görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının makyaj yaptığını görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını makyaj yaparken görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında kuaföre makyaj yaptırmak sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, sıkıntıların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birine makyaj yapmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının makyaj yaptığını görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir