AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyajsız yüz görmek

Kahve falında makyajsız yüz görmek

Kahve falında makyajsız yüz görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Kahve falında makyajsız yüz gördüyseniz:

  • İş yaşamında yeni başlayabilecek yurt dışı bağlantılarının size büyük bir katkısı olacak.

Kahve falında yüzü makyajlı görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalettir.

Kahve falında makyajlı bir yüz görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze makyaj yapmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında makyajsız yüz görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makyajlı yüz görmek mali gücünü yitireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü makyajlı görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde makyaj görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir