AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kelebek görmek

Kahve falında evde kelebek görmek

Kahve falında evde kelebek görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında evde kelebek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında evde kelebekler görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, hanesine güneş doğacağına işarettir.

Kahve falında evde kelebek görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında eve kelebek girdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kelebek görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, elindeki malların gideceğine inanılır.

Kahve falında kelebek toplamak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük kelebek görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına inanılır.

Kahve falında kelebek dövmesi görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir