AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek toplamak

Kahve falında kelebek toplamak

Kahve falında kelebek toplamak rızkın gittikçe azalacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kelebek toplamak gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında kelebek toplamak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında kelebek yakalamak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebeğin ısırdığını görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında kelebek konduğunu görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kelebekle uçmak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebek yakaladığını görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde kelebek görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü kelebek görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir