AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve kelebek girdiğini görmek

Kahve falında eve kelebek girdiğini görmek

Kahve falında eve kelebek girdiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve kelebek girdiğini gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Kahve falında eve kelebek girdiğini görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde kelebekler görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında evde kelebek görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve fare girdiğini görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında eve böcek girdiğini görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, güzel huylarını terk edeceğine inanılır.

Kahve falında karganın eve girdiğini görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalettir.

Kahve falında eve köpek girdiğini görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hirsizin eve girdiğini görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir