AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kelebek görmek

Kahve falında beyaz kelebek görmek

Kahve falında beyaz kelebek görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kelebek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendinize yatırım yapın.

Kahve falında büyük beyaz kelebek görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz kelebek görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kelebek sürüsü görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kelebek görmek kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kelebek görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek olup uçmak suçlamalardan aklanılacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir kelebek görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek öldürdüğünü görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir