AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kelebekler görmek

Kahve falında evde kelebekler görmek

Kahve falında evde kelebekler görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, onlarla ayrı düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evde kelebekler gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Kahve falında eve kelebek girdiğini görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde kelebek görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde kelebekler görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek sevmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında yapma kelebek görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi kelebek görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında uçuşan kelebekler görmek rakiplerin alt edileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında müjde kelebeği görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir