AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kedi ve fare görmek

Kahve falında evde kedi ve fare görmek

Kahve falında evde kedi ve fare görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, zararların günden güne artacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında evde kedi ve fare gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Kahve falında evde kedi ve fare görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında evde fare ve kedi görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına yorulur.

Kahve falında evde kedi fare görmek işlerin ters gideceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek güzel işlere imza atacağına, para kazanmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında fare yiyen kedi görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kedi ve fare ölüsü görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, adının ülke dışında yayılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir