AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürürken kaka yapmak

Kahve falında yürürken kaka yapmak

Kahve falında yürürken kaka yapmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, konfor içinde yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yürürken kaka yapmak gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Kahve falında dışarı kaka yapmak süzüleceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaka yapmak temizlemek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaka çiş yapmak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kaka yapmak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalette kaka yapmak işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Kahve falında halıya kaka yapmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerlere kaka yapmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kakasını altına yapmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir