AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa kaka yapmak

Kahve falında toprağa kaka yapmak

Kahve falında toprağa kaka yapmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında toprağa kaka yapmak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizin yavaş gelişmesini tercih etmeli, eşitlik ilkesine önem vermelisiniz.

Kahve falında toprağa kaka yapmak bereketli işler yapacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kaka yapmak temizlemek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tasa kaka yapmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kısmetli kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında orta yere kaka yapmak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına yorulur.

Kahve falında her yere kaka yapmak geçim kaygısı duymayacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında pantolonuna kaka yapmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında denize kaka yapmak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunların aşılacağına yorulur.

Kahve falında banyoda kaka yapmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir