AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle içki içmek

Kahve falında eşiyle içki içmek

Kahve falında eşiyle içki içmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle içki içmek gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle yerine getirebileceğinizden fazla şeyin sözünü verebilir veya ani tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında eşiyle içki içmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ve kusmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı içki içmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, programların ve projelerin tutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla içki içmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla içki içmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde içki içmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette içki içmek insanların alım gücünün azalacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yudum içki içmek şansın önünün kesileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir